Wedstrijdzwemmen

*Er word al duizenden jaren gezwommen, zwemmen staat zelfs al vanaf de eerste Olympische Spelen in 1896 op het programma. Zwemmen is voor Nederland de meest succesvolle sport op de Zomerspelen. Training, techniek, beheersing van zwemslagen,  conditie, start en keerpunten. Dit heb je allemaal nodig om te kunnen wedstrijdzwemmen! (*bron KNZB)

Leren wedstrijdzwemmen als op tv? Of je wilt gewoon goed kunnen zwemmen? Dat leer je bij  h2o.  Het plezier en de kick om elke maand de zwemtechniek beter te beheersen staat bij ons  dan ook boven aan de lijst. Bij h2o vinden we het belangrijk dat techniek en bewuste spierbeheersing goed worden ontwikkeld. 

De reden dat we op deze manier trainen is om zo de kans op blessure te verminderen. Bij de groep wedstrijdzwemmen leren de zwemmers techniek verbetering, kracht en conditie opbouw. Deze groep doen ook mee aan zwemwedstrijden. De wedstrijdzwemmers kunnen drie keer per week zwemmen. Vooral de ochtend trainingen zorgen ervoor om de techniek goed te leren en voorbereiding op een wedstrijden.

Trainingstijden

Westelijke Parallelweg 1,
 4133 NA Vianen

0640567937 Mayke
0653994171 Joop
Bellen na 19:30

© 2022 Zv h2o Vianen
All Rights Reserved.
Zie hier ons AVG beleid