De zwemclub

Zwemclub H2O
Onze zwemvereniging is in 2016 opgericht. Wij hebben een zwem afdeling en dat is wedstrijdzwemmen. Jong, oud en/of met een beperking iedereen is bij ons welkom.  H2O vind het belangrijk dat we een veilige, prettige en uitdagende zwemomgeving voor haar leden  kunnen faciliteren. We starten met de trainingen na de zomervakantie en stoppen met de trainingen een week eerder voor de zomervakantie. De zomervakantie en de kerstvakantie wordt er niet getraind. Alle andere vakantie trainen we door.   We proberen elk jaar ook een seizoen afsluiting  te organiseren met alle leden van h2o. Dit doen we met een BBQ of kamp weekend.  

Goede doelen
We zetten ons als vereniging ook graag in voor het goede doel. Een aantal van onze leden hebben mee gedaan om het goede doel "Serious Swim & Dive" te steunen. Dit was in het jaar 2019 en hopen  hier weer aan mee te kunnen doen wanneer dat mogelijk is. Zie hier de link van het evenement. 
In het verleden waren wij ook actief bij de openwater wedstrijden in Vianen. Een gezellig evenement in de buitenlucht.
   
De mensen
Onze club draait op vrijwilligers. Zonder deze mensen kunnen we niet voort bestaan. Zo hebben we mensen die met de wedstrijden mee gaan als coach/ ploegleiders/ begeleider. Of als jurylid/ official (tijdwaarnemer). Of mensen die heel goed dingen kunnen regelen die voor onze club van belang kunnen zijn. 
Wil je onze club ook vrijwillig bij staan, zien we graag een mailtje;-)     
 
Verenigingszaken
Een keer per jaar houden we een algemene leden vergadering. Dit wordt meestal in mei/ juni georganiseerd. (I.v.m. het COVID-19 virus is dat nog niet mogelijk geweest.) In januari proberen we een nieuwjaarsreceptie te organiseren (dit is afhankelijk van de ruimte die er dan beschikbaar is).  
Het verstrekken van verenigingsinformatie (bijvoorbeeld zwemwedstrijden, trainingstijden wijzigingen, enzovoort) wordt gedaan middels een groeps-app of email.

Overige zaken
Wij zijn ons bewust van de huidige situatie m.b.t. het COVID-19 virus en nemen hierin onze verantwoording. Zie voor meer informatie betreft de maatregels die wij hiervoor hanteren.
-Teamkleding zijn nog beperkt te verkrijgen bij: Stehmann sport

Contact